Nye reiselivssider

Visitkarmoy.no og Historiskeavaldsnes.no i ny drakt.

Karmøy kommune lanserer nye reiselivssider.  Opplev Karmøy er et offentlig nettsted for opplevelser i Karmøy kommune. Siden skal inspirere, bygge merkevare og informere både gjester og innbyggere, med oppdatert helårig informasjon.

Skjermfoto av nettstedet visitkarmoy.no - Klikk for stort bilde

På landingssiden trekkes kommunens tre reiselivsfyrtårn frem: Skudeneshavns trehusidyll, Avaldsnes og vikinghistorie, og havet med strendene. Her kan besøkende lese aktuelle nyheter og forhåpentligvis bli inspirert til å oppdage kjente og mer skjulte skatter. Det ruller en instagram-feed med flotte bilder delt av gode ambassadører. 

Reiselivsrådgiver Camilla Vandvik med hvit sandstrand og sjø i bakgrunnen - Klikk for stort bilde

Reiselivsrådgiver ønsket at nettsiden skulle ha et mer magasinaktig preg, og gi mulighet til å trekke frem "fun facts" og det unike for Karmøy. Camilla Vandvik er spent på mottakelsen, og håper at nettsiden er intuitiv å navigere i og innehar nyttig informasjon, samtidig som den bidrar til både utferdstrang og begeistring over alt Karmøy har å by på. For det er så visst ikke lite. Vi har så mange attraksjoner og godt vertskap, som alle legger til rette for verdifulle opplevelser. Det er et luksusproblem at det blir vanskelig å trekke frem noe fremfor absolutt alt, legger hun til. 

Med et fokus på informasjon og inspirasjon er vi nå fornøyde med å kunne lansere nye nettsider for Historiske Avaldsnes, som inkluderer Nordvegen Historiesenter, Vikinggarden, kongsgårdsruinen og Olavskirken. Ofte stilte spørsmål om åpningstider og annen praktisk informasjon løftes frem og synliggjøres både på landingsside og i meny, kan avdelingsleder Monica Hausken fortelle. Historiske Avaldsnes ligger under Opplev Karmøy med likt design. 

Nye visitkarmoy.no og historiskeavaldsnes.no finner du her.
 

Brosjyre