Meny +

  • Lekeparken i Skudenes
  • Visnes

Gøyale utfordringer

Rush trampolinepark
Velkommen til et eldorado av trampoliner på både vegger og gulv! Her kan du øve på hopp og triks, kaste deg ut på airbag’er fra høye tårn, spille basket- eller
kanonball på trampolinebane og kjempe som en gladiator.
Norheimsmarka 11, 5542 Karmsund

Skudeneshavn Fritidspark 
Fritidspark «Tarzanparken» ved Skudeneshavn skole er et eldorado for aktive barn som søker utfordringer. Anlegget tilbyr mange aktiviteter innen balanse og klatring. Ta «Tarzan-spranget» og sleng deg i tauene!
Ps, hvis du tar turen inn i skogen opp til gullgraverhytta New Zealand hut (fra idrettshallen) så er det også mange spennende lekemuligheter!
Dr. Jensens vei 24, 4297 Skudeneshavn.

Gruvelekeplassen i Visnes
Ved gruvene i Visnes er mulighetene gode for en aktivitetsfylt dag. Lekeplassen har mange spennende lekeapparater og en minigruve som du kan rutsje ut fra. Her er det satt ut griller, og det er søndagskafé på gruvemuseet. På veg til lysthuset kan du boltre deg med zipline og i gapahuk. Utforsk området med rebusen Eventyrjakten og appen Tilbakeblikk. Du trenger ikke dra til New York for å ta selfie med Frihetsstatuen!

Leikvoll på Avaldsnes
Leikvoll ligger rett ved Nordvegen historiesenter. Navnet er valgt fordi «leik» i norrøn tid omfattet både lek, idrett og kunstneriske aktiviteter. Her kan du utfolde deg og bruke fantasien. Parken har totalt 10 installasjoner. Alle installasjonene er laget i naturmaterialer og har et abstrakt design.

Himmelberget lekeplass
Denne fargerike – og innholdsrike – lekeplassen ligger ved Ferkingstad havn og Stavasanden.
Stavavegen, 4274 Stol.

Lekejungler
Stangeland ungdomsskole, Favnamyrveien 80, 4250 Kopervik.
Norheim skole, Moksheimstien 10, 5542 Karmsund
Avaldsnes barneskole, Kong Augvaldsvei 27, 4299 Avaldsnes.