Meny +

  • Fra skateanlegget på Norheim

Mye for alle

Frisbeegolf
Spennende 28 hulls skogsbane for frisbeegolf vest for Kopervik sentrum (Stangelandsfeltet/Liarfjell/Liarlund) og 12 hulls bane i friområdet på Blikshavn. Austre Karmøyvei 560, Skudesneshavn. Ta med frisbee og utfordre venner og familie!

Svømme inne
Karmøyhallen: 25 meters basseng med 6 baner og ca. 27 grader. Opplæringsbasseng på ca. 32 grader. Eide, 4250 Kopervik – t: 52 81 21 90.
Vormedalshallen, Steinhaugvegen 51, 5545 Vormedal. 25 meters basseng med 5 baner og ca. 27 grader. Åpent kl.17-21 tirsdag og torsdag i skoleåret.

Skate
Skateanleggene på Norheim og i Kopervik er i betong og stål og har god funksjonalitet, høy grad av sikkerhet og lav støy. De består av rekke ulike elementer som gir varierte muligheter for skating, bmx-syklister, rulleskøytekjørere og andre på små og store hjul. Norheim kulturhus, Hestmyrveien 10 5542 Karmsund. Stangeland ungdomsskole, Favnamyrveien 80, 4250 Kopervik. Karmøyhallen tennisanlegg.

Visnes skatepark er en del av et nærmiljøanlegg som består av sandvolley-, basket- og fotballbane, lekeplass, griller og sittegrupper. Skateparken består av seks forskjellige skate- ramper og to skaterails. Skateparken ligger til venstre for parkeringen (på Neset) ved Visnes Grubemuseum. 4262 Avaldsnes.

Skateparken i Skudeneshavn er en del av idrettsanlegget. Har mikroramp, funbox, ledge, sliderail, bank, corner, manualbox, quarter. Underlag av betong. Apparat i tre.

Pumptrack-parken i Kopervik finner du på Stangeland, Lyngvegen. Pumptrack er en asfaltert bane med humper og kurver slik at du kan få fart enten du bruker sykkel, rullebrett/skøyter.

Klatring
Skudehallen klatrevegg
Åpen dag hver onsdag kl.19-22 fra medio august (skolestart) og ut april. 50 kr/inkludert utstyr.
Barn til og med 7. klasse må være i følge med voksen over 18 år. Den voksne kan ta et kort sikringskurs og sikre barn uten å ha Bratt Kort.
Klatreveggen har en varierende utfordring både for erfarne klatrere og nybegynnere.
Skudehallen ligger ved idrettsanlegget som er inngangsporten til turterrenget rundt Skudeneshavn.

Storhall Karmøy
Slettavikvegen 130, 4276 Veavågen
Klatre- og buldrevegg med varierende utfordringer både for erfarne klatrere og nybegynnere.

Karmøy Padel
Helganesvegen 34, 4262 Avaldsnes
www.karmoypadel.no

Tennis Tre tennisbaner med asfaltdekke lokalisert like ved Karmøyhallen idrettshall. Eidsbakkane 103, 4250 Kopervik

Squash Storhall Karmøy, Slettavikvegen 130, 4276 Veavågen.
To squashbaner for utleie