Meny +

  • Haugaland Zoo

Gøy for familien

På Karmøy er det mye å utforske både for store og små! Museer for de nysgjerrige, bading ute og inne for de svømmeglade, og natur og lek for alle.

Møt dyrene i Haugaland Zoo

I den spennende 41 mål store dyreparken på Torvastad er foreløpig over 250 dyr, fugler og reptiler. Her kan du møte eksotiske dyr fra hele verden; som kenguru og krokodille, i vakre omgivelser. Åpent i sommersesongen.
Hauskevegen 30, 4260 Torvastad. T: 95 44 24 13.

Minigolfen – familiepark

Det spennende minigolfanlegget inviterer til ute- og innespill. Flott og morsomt gruveområde og bondegårdstema. Europas største!
Hauske Gård ligger vis-a-vis Nordvegen Golfbane. Åpent mars-oktober.
Hauskevågsveien 4, 4260 Torvastad. post@minigolfen.no, T: 94 222 900.

Gårdsbesøk på Snurrevarden

Snurrevarden er et småbruk som ligger på Vorrå hvor du møter mange søte dyr.
Åpen gård fra april til september kl. 10-15 en gang i måneden. Leker og aktiviteter for hele familien: Ridning og hestekjøring, høy -og trampolinehopping, kafe og bålpannegrilling. Gruppebestilling hele året.
Smidjebergvn 25, 4265 Håvik. ynskje@snurrevardengard.com, T: 416 86 756.

Sommergøy

Sommergøy i Karmøy er et ferietilbud til barn og ungdom med et spennende utvalg av aktiviteter. Alle aktivitetene er gratis, men en må melde seg på i forkant.

Ro, ro, til fiskeskjær

Gratis utleie av robåt på turistkontoret i Skudeneshavn om sommeren.
Torget. t: 52 85 80 00, epost: turist@karmoy.kommune.no.

Solbakken Putball

er en 9 hulls fotballgolfbane, der det gjelder om å få minst mulig spark. Moro for folk i alle aldre, enkeltvis eller som lag. Det er utfordringer/hinder underveis på en del av banene. Det kan minne om en minigolfbane hvor golfballen er byttet ut med fotball.
Spannav. 530, Aksnes. 5546 Røyksund.