Meny +

  • Haugaland Zoo

Gøy for familien

På Karmøy er det mye å utforske både for store og små! Museer for de nysgjerrige, bading ute og inne for de svømmeglade, og natur og lek for alle.

Møt dyrene i Haugaland Zoo

I den spennende 41 mål store dyreparken på Torvastad er foreløpig over 250 dyr, fugler og reptiler. Her kan du møte eksotiske dyr fra hele verden; som kenguru, treleopard og krokodille, i vakre omgivelser. Åpent i sommersesongen.
Hauskevegen 30, 4260 Torvastad. T: 95 44 24 13

Minigolfen – familiepark

Det spennende minigolfanlegget inviterer til ute- og innespill. Flott og morsomt gruveområde og bondegårdstema. Europas største!
Hauske Gård ligger vis-a-vis Nordvegen Golfbane. Åpent mars-oktober.
Hauskevågsveien 4, 4260 Torvastad.
post@minigolfen.no, T: 94 222 900.

Gårdsbesøk på Snurrevarden

Snurrevarden gård er et småbruk som ligger på Vorrå. På gården møter du hester, sauer, geiter, høner, kaniner, marsvin, minigriser, hund og katter.
Åpen gård fra april til september kl. 10-15 en gang i måneden. Leker og aktiviteter for hele familien: Ridning og hestekjøring (kr 30), høy -og trampolinehopping, kafe og bålpannegrilling. Inngang: kr 50,- pp, kr 150,- pr familie.
Gruppebestilling hele året.
Smidjebergvn 25, 4265 Håvik. Parkering ved Lande Gården (tidligere radio 102).
ynskje@snurrevardengard.com, T: 416 86 756

Programmet Kongesommer

tilbyr mange morsomme aktiviteter som minigolf, gårdsbesøk, museumsbesøk og fisking for å bare nevne noe! Sett av ukedagene 22.juni – 3. juli. Påmelding dagen før.

Ro, ro, til fiskeskjær

Gratis utleie av robåt på turistkontoret i Skudeneshavn om sommeren.
Torget. t: 52 85 80 00, epost: turist@karmoy.kommune.no.

Solbakken Putball

er en 9 hulls fotballgolfbane, der det gjelder om å få minst mulig spark. Moro for folk i alle aldre, enkeltvis eller som lag. Det er utfordringer/hinder underveis på en del av banene. Det kan minne om en minigolfbane hvor golfballen er byttet ut med fotball.
Spannav. 530, Aksnes. 5546 Røyksund.